Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

Les primeres apostes de Figueras i Prieto per als Oscars

15.01.2021

Encara queden uns mesos per a la cerimònia dels Oscars, però els nostres experts en cinema comencen a fer les seves apostes. Jaume Figueras i Pep Prieto avui ens parlen de dues pel·lícules disponibles a Netflix que destaquen per la brillant actuació dels seus protagonistes. Una d’elles, “La madre del blues”, amb Chardwick Boseman i Viola Davis. I l’altra, “Fragmentos de una mujer” amb Vanessa Kirby, Shia LaBeouf i Ellen Burstyn. Veurem si es compliran les seves prediccions!

També ens porten algunes de les estrenes que acaben d'arribar a la cartellera com el film francès “Perfumes” o el “Manual de la buena esposa”, on trobem Juliette Binoche en un personatge de comèdia. I pel que fa a sèries, “Bruja Escarlata y Visión”, la primera gran aposta de Marvel en televisió.