Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

Magazín d'actualitat amb Gemma Nierga s'emet tots els matins simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4.

El programa compta amb una entrevista central, una tertúlia d'actualitat amb diferents protagonistes i diverses seccions, amb col·laboradors com Víctor Amela, Queco Novell o Jaume Figueras i Pep Prieto.

Añadir a favoritos

Quique Bassat: "No barrejaria vacunes. Falten dades"

21.04.2021

Quique Bassat considera que té més risc administrar una segona dosis diferent de la vacuna d'AstraZeneca que la segona de la vacuna britànica. En una entrevista al Cafè d'idees amb Gemma Nierga, l'epidemiòleg defensa que no s'han de mesclar vacunes, ja que manquen dades sobre què pot passar. L'investigador de l'ISGlobal celebra que se segueixi vacunant amb Janssen, ja que, com AstraZeneca, són vacunes segures i els beneficis superen els riscos. Bassat reconeix que el col·lectiu d'entre 70 i 79 anys han estat els grans obligats. Aposta per plantejar la vacunació als menors per assolir la immunitat global i recorda que no hem d'oblidar el tercer món. L'epidemiòleg també carrega contra el negacionisme de Miguel Bossé, que no va voler parlar amb ell al programa Lo de Évole.