Cafè d'idees | José Montilla: "Les cartes encara no s'han acabat de jugar" - RTVE Catalunya
Cafè d'idees  José Montilla: "Les cartes encara no s'han ac

José Montilla no descarta encara una investidura del candidat socialista Salvador Illa. En una entrevista al Cafè d'idees de Gemma Nierga, el 128è...

Disponible hasta 21-02-2222

25/02/2021 00:31:17
Recomendado para mayores de 12 años
José Montilla: "Les cartes encara no s'han ac José Montilla: "Les cartes encara no s'han ac
José Montilla: "Les cartes encara no s'han ac 00:31:17 25/02/2021

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

José Montilla no descarta encara una investidura del candidat socialista Salvador Illa. En una entrevista al Cafè d'idees de Gemma Nierga, el 128è president de la Generalitat de Catalunya defensa que encara aspiren a governar, ja que "la política no són només números": "Les cartes encara no s'han acabat de jugar", assegura. El president Montilla destaca que hi ha coll per a negociar i que ara ERC té ara més autoritat per dirigir-se al bloc independentista i alhora poder "trencar amb la dinàmica de blocs". En aquest sentit, també afegeix que no s'hauria de "donar peixet" a la CUP per part de les formacions polítiques independentistes que no confien en la via unilateral.

Montilla descarta la viabilitat d'un referèndum pactat, ja que no veu una majoria suficient que ho faci possible: "Creu que des d'Espanya es facilitaria un referèndum per liquidar Espanya? La resposta és que no". En aquest sentit, considera que la independència és una utopia i que "no s'han de confondre il·lusions i fantasies".

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad, Cataluña
Idiomas
Catalán