Cafè d'idees | Maragall: "El cas Cuevillas mostra el problema de coherència de Junts" - RTVE Catalunya
Cafè d'idees  Maragall: "Cuevillas mostra la falta de coherència de JxCat"

Ernest Maragall creu que el cas de Jaume Alonso-Cuevilla és una mostra més de la falta de "coherència i consistència" de Junts per Catalunya, un...

Disponible hasta 21-02-2222

06/04/2021 00:32:59
Recomendado para mayores de 12 años
Maragall: "Cuevillas mostra la falta de coherència de JxCat" Maragall: "Cuevillas mostra la falta de coherència de JxCat"
Maragall: "Cuevillas mostra la falta de coherència de JxCat" 00:32:59 06/04/2021

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

Ernest Maragall creu que el cas de Jaume Alonso-Cuevilla és una mostra més de la falta de "coherència i consistència" de Junts per Catalunya, un projecte ha titllat de "conglomerat". En una entrevista ambGemma Nierga al Cafè d'idees, el diputat d'Esquerra al Parlament considera que "una suma de diversos establishments i històries passades" que es resisteixen a què ERC vertebri la política catalana, alhora queJunts renega de la seva herència de Convergència. El president del grup d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona defensa lalegitimitat de Pere Aragonès i també assegura que "disposats a governar en solitari", així com fer-ho amb la CUP: "Governar en minoria ni m'espanta ni em sembla cap barbaritat". Maragall nega que es vulgui suprimir l'escola concertada a cop de decret, defensa que no és el que han pactat amb la CUP.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad, Cataluña
Idiomas
Catalán