Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

Carrizosa: "Preocupa més CUP governant que Vox a l'oposició"

26.02.2021

Carlos Carrizosa prefereix Vox al Parlament que la CUP al Govern o presidint aquest òrgan. En una entrevista al Cafè d'idees de Gemma Nierga, el candidat de Ciutadans a les eleccions del 14-F lamenta l'auge dels extremismes i la polarització de la política, i posa al mateix sac d'extremistes el partit ultradretà, els cupaires o JxCat. El líder de Cs confirma també que donaran suport abans a Eva Granados com a presidenta del Parlament que a candidats d'Esquerra, Junts o la CUP. Alhora, critica que els postulats de Junts per Catalunya són més propers a la Lliga Nord o a l'extrema-dreta flamenca que a CiU, i que hi ha postulats compatibles amb el supremacisme i els discursos d'odi.

Carrizosa assenyala al PSC per la baixa participació de les eleccions catalanes del 14-F, considerant que la seva "inconsciència" té bona part de culpa d'una "participació tan poc representativa". En aquest sentit, assegura que el dia de les eleccions, quan van veure que la participació era baixa, ja esperaven un mal resultat, però que no es va plantejar oficialment la seva dimissió i que va comptar amb un suport "unànime".