Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

Cañete: "Demanem uns ressupostos amb sensibilitat econòmica"

03.03.2021

Antoni Cañete demana que es constitueixi un "Govern fort" com més aviat millor i que es facin uns pressupostos amb "sensibilitat econòmica". En una entrevista al Cafè d'idees de Gemma Nierga, el president de PIMEC assegura que "no estem donant resposta a les necessitats" derivades de la crisi del coronavirus, que ja és una crisi econòmica, i que està derivant en "molt de soroll i empitjorar la situació". En referència a la CUP i la possibilitat que pugui entrar a Govern, demana fugir de "populismes" i "baixar la pilota a terra": "No pot ser que un partit digui que les forces de seguretats no han de tenir capacitat d'actuació per posar ordre", defensa.