Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

Colau demana "generositat" al PSC per un govern d'ERC-Comuns

04.03.2021

L'alcaldessa de BarcelonaAda Colau, demana "generositat" als socialistes per facilitar un govern d'esquerres liderat per ERC i amb la presència dels Comus. En una entrevista al Cafè d'idees de Gemma Nierga, defensa que, tot i haver guanyat les eleccions, els resultats electorals només presenten aquesta alternativa a un govern independentista entre ERC Junts, que "no confien entre ells". Colau avança també que el consistori es personarà com a acusació particular contra els autors en els alderulls de la crema de la furgoneta de la Guàrdia Urbana i ha carregat contra l'actitud de les infantes per haver-se vacunat als Emirats Àrabs. La líder dels Comuns confia que Pedro Sánchez complirà amb la seva paraula de regular els preus del lloguer.