Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

Eulàlia Reguant, Pablo Alborán i USTEC

17.12.2020

Gemma Nierga ha entrevistat Eulàlia Reguant. La número tres de la llista de la CUP a Barcelona a les eleccions catalanes considera que superar el 50% del vot independentista a les eleccions no garanteix res. A la tertúlia d'actualitat han participat Toni Aira Montserrat Nebrera. Davant l'empitjorament de les dades de la Covid19, quatre hospitals catalans han publicat una carta demanant prudència i responsabilitat per frenar una tercera onada. N'hem parlat amb Olga Pané, metgessa i gerent del Parc de Salut Mar.

Neus Roig, presidenta de l'Observatori de les Desaparicions Forçades de Menors ens ha explicat com avança l'aprovació al Parlament de la llei que feia quatre anys que perseguien. Pocs dies abans que les escoles comencin les vacances de Nadal, analitzem com ha transcorregut el primer trimestre de classes amb el portaveu d'USTECXavier Díez. I en la secció de cultura amb Víctor Amela, hem connectat amb Pablo Alborán. El cantant i compositor malagueny presenta nou àlbum "Vértigo". I amb Xavier Sardà hem conegut que aquesta nit a "Obrim fil" debatran sobre com celebrarem aquestes festes.