Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

Elisenda Paluzie, regulació dels lloguers i Najat El Hachmi

24.02.2021

Gemma Nierga entrevista Elisenda Paluzie, presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana. A la tertúlia amb Rafa López i Antonio Baños, conversem amb el periodista Rodolfo Irago sobre l'actualitat política a Madrid, i amb Jaime Palomera, portaveu del Sindicat de Llogaters, sobre la polèmica amb la regulació del preu dels lloguers. Entrevistem també al doctor Tomàs Pumarola, cap del servei de microbiologia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, i al doctor David Camprubí, del ‘grup Ubuntu’, un equip multidisciplinari i especialitzat de l’Hospital Clínic, que va participar del primer diagnòstic de la Covid-19 a Catalunya. I acabem el programa conversant amb l'escriptora Najat El Hachmi que ens presenta la seva darrera novel·la amb la qual ha guanyat el Premi Nadal 2021, 'Dilluns ens estimaran'.