Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

Dolors Sabater, incendi a Badalona i Stay Homas

11.12.2020

Programa dedicat a la tragèdia viscuda a BadalonaGemma Nierga ha entrevistat Dolors Sabater. L’exalcaldessa de Badalona ha lamentat el tracte "discriminatori" que van rebre en un primer moment els supervivents de la nau incendiada. A la tertúlia d'actualitat han participat Manu Simarro Ousman Umar.

Hem parlat amb Juan Fernández, regidor de l'Àmbit d'Hisenda i Serveis a les Persones a l’Ajuntament de Badalona, per saber què passarà ara amb els supervivents de l’incendi. I amb David Borrell, sotsdirector operatiu de Bombers de la Generalitat, hem conegut com avança l'operativa al lloc dels fets. També hem connectat amb Judit Huerta que ha entrevistat Agustina Belda, vicepresidenta de l'Associació de Veïns Gorg Mar de Badalona.

Ramon Jané, coordinador provincial de la Creu Roja a Barcelona, ha alertat que la pandèmia ha accentuat el problema d’infrahabitatge. I amb la mirada posada a Europa, hem analitzat el desboqueig dels fons europeus per lluitar contra la pandèmia amb Anna BoschStay Homas ens ha visitat per presentar-nos el seu primer àlbum, “Agua”.