Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

Carlos Carrizosa, "Maragall i la Lluna" i El Terrat

13.01.2021

Gemma Nierga ha entrevistat Carlos Carrizosa. El candidat de Ciutadans a la presidència de la Generalitat demana ajornar les eleccions fins que passi la tercera onada de la pandèmia. Sobre aquesta possibilitat n’hem parlat també amb Bernat Solé, conseller d’Exteriors. A la tertúlia d'actualitat han participat Esther Vera i Jordi Mercader.

Hem conegut quina és la situació actual a l’Hospital de Sant Pau amb el Dr. Pere Domingo, coordinador de Covid19 al centre. El dia en què Pasqual Maragall celebra 80 anys, conversem amb la seva filla, Cristina Maragall. I descobrim el documental “Maragall i la Lluna”, que retrata la trajectòria professional i personal de l’expresident de la Generalitat, amb l’actriu que hi fa de fil conductor, Lluna Pindado. Parlem amb Andreu Buenafuente i David Fernández d’un altre aniversari, els 30 anys de la productora El Terrat.