Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

Carles Riera, actuacions policials i desfetes Barça

22.02.2021

Gemma Nierga entrevista al diputat de la CUP Carles Riera, amb qui parlem de l'actualitat de casa nostra: des de la formació de Govern fins als aldarulls posteriors a les manifestacions per la llibertat de Pablo Hasél. Sobre aquests incidents i les actuacions policials, a la tertúlia amb Isabel Garcia-Pagan i Neus Tomás, entrevistem a Imma Viudes, portaveu del sindicat de Mossos SAP-FEPOL, i a Jordi Armadans, president de FundiPau. Coneixem també com ho viuen des de l'Associació Amics del Passeig de Gràcia, connectant amb David Gallach que en parla amb el seu president, Lluis Sans. Sobre l'efecte de la pandèmia i la crisi a la restauració, entrevistem a l'advocat Eudald Lligoña. I acabem el programa fent tertúlia sobre les desfetes del Barça contra el PSG i el Cadis, amb la Gemma Herrero, l'Edgar Fornós i el Xabier Fortes.