Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

Laura Borràs, portaveu de JxCat al Congrés

07.10.2020

Gemma Nierga, al magazine "Cafè d'Idees", ha entrevistat Laura Borràs, portaveu del grup JxCat al Congrés. Borràs ha confirmat que el seu partit encara no té la data per fer les primàries i triar els caps de llista de les diferents demarcacions, però que "Carles Puigdemont és el candidat per a tot i en qualsevol circumstància". 

Laura Borràs apunta que "no és molt lògic", referint-se a ERC, "demanar acordar-ho tot" i després "prendre decissions uniletaralment" com la data de les properes eleccions. Afirma que el món no independentista "assenyala i persegueix", i diu que no se li poden demanar més sacrificis a Quim Torra. "Dono fe que s'ha sentit molt sol", ha dit Borràs, que ha insistit en què el Rei Felip Vi sap perfectament que "no és benvingut a Catalunya".