Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

Entrevista a Núria Marín, Alcaldessa de l'Hospitalet

06.10.2020

Núria Marín, Alcaldessa de l'Hospitalet i Presidenta de la Diputació de Barcelona, ha passat pel plató de "Cafè d'Idees" amb Gemma Nierga. Ha començat la conversa destacant que "qualsevol autoritat hauria de poder venir a Catalunya", i sobre la propera visita del rei Felip VI a Barcelona afirma que "respecta, però no comparteix" l'absència de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, als actes protocolaris amb el monarca. Troba que pot haver "una estratègia electoral" també en la negativa del President Aragonés.

Ha descartat que Salvador Illa pugui ser el candidat del PSC a les properes eleccions catalanes, ja que confirma que "Miquel Iceta és el candidat del partit"Defensa el pacte que el seu partit té amb JxCat a la diputació de Barcelona, i troba "injust" que Quim Torra censuri aquesta gestió conjunta.

S'ha mostrat convençuda que si el PSOE hagués governat Espanya l'any 2017, "probablement no hi hauria polítics empresonats". Ha definit el conflicte català com un "problema polític" on ha "faltat diàleg" per resoldre'l.