Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

Antoni Trilla, ajornament eleccions catalanes i Supercopa

18.01.2021

Gemma Nierga ha entrevistat Antoni Trilla. El cap de Medicina Preventiva de l’Hospital Clínic creu que aquesta setmana arribarem a la saturació hospitalària. A la tertúlia d'actualitat han participat Sara González i Mohamed El Amrani. Hem analitzat quins efectes pot tenir l'ajornament de les eleccions catalanes amb el politòleg Lluís Orriols. Hem parlat amb Astrid Barrio, presidenta la Lliga Democràtica, sobre la decisió del partit de recórrer al TSJC el decret de suspensió. I ho hem comentat amb l’advocat Marc Marsal, membre de la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat.

Hem conegut els detalls de l’ERTO que afecta des d’avui els treballadors de Seat amb el president del comitè d’empresa, Matías Carnero. I hem analitzat la final de la Supercopa d'Espanya i l'endarreriment de les eleccions del Barça amb Gemma Herrero, Edgar Fornós i Xabier Fortes.