Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

Anna Grau, Josep G. Cambray i dia de la dona i la ciència

11.02.2021

Gemma Nierga entrevista Anna Grau, número 2 de Ciutadans per Barcelona a les eleccions catalanes del 14 de febrer. Coneixem la situació a les residències amb Maria José Carcelén, portaveu de la Coordinadora Residències 5+1. A la tertúlia amb Toni Aira i Montserrat Nebrera, entrevistem Josep González Cambray, director general de Centres Públics de la Generalitat de Catalunya, sobre la gestió davant la pandèmica del coronavirus, també a Sara Berbel, gerent municipal de l'Ajuntament de Barcelona i parlem amb Lorna Navalles, estudiant de 6è de primària, en el dia de la dona i la ciència. Acabem el Cafè d'idees amb les propostes culturals d'en Víctor Amela.