Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) Cafè d'idees Logotipo de 'Cafè d'idees' Todos los Simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 en La 2

'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga que s'emetrà simultàniament de 08:00 a 10:00 hores a La 2 i Ràdio 4 a partir del 21 de setembre. El bloc inicial d'informació del dia anirà a càrrec de Laura Mesa.

Añadir a favoritos

Àngels Chacón, Daniel López-Acuña i Manolo García

10.02.2021

Gemma Nierga entrevista al Cafè d'idees a Àngels Chacón, candidata del PDeCAT a les eleccions Catalunya del 14-F. A la tertúlia amb Rafa López i Esther Vera, entrevistem a Daniel López-Acuñaepidemiòleg i exdirectiu de l'OMS. També connectem amb Anna Bosch, que ens acosta les novetats de l''impeachment' a Donalt Trump, amb Debbie Padilla, des de l'estació de Sants per conèixer la situació del sector del taxi davant el coronavirus i la vacunació, i amb Mireia Alzuria, al Camp Nou, que ens explica els indrets emblemàtics que el Govern vol utilitzar com espais massius de vacunació. Entrevistem també a Olga Arnau, presidenta de la Federació de Municipis de Catalunya, i acabem el programa parlant amb el cantant Manolo García, que ens presenta 'El fin del principio'.