Ara i aquí I Qui és el culpable de l'assetjament escolar?  - RTVE.es
Ara i aquí  Qui és el culpable de l'assetjament escolar?

Aquesta setmana el programa de debat 'Ara i Aquí' se centra en l'assetjament escolar. Carlos Fuentes s'endinsa en el tema amb l'ajuda...

Disponible hasta 21-02-2222

04/05/2019 02:03:13
Qui és el culpable de l'assetjament escolar? Qui és el culpable de l'assetjament escolar?
Qui és el culpable de l'assetjament escolar? 02:03:13 04/05/2019

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis

Aquesta setmana el programa de debat 'Ara i Aquí' se centra en l'assetjament escolar. Carlos Fuentes s'endinsa en el tema amb l'ajuda d'especialistes, tertulians i diferents testimonis.

Per analitzar l'assetjament escolar, què fer per protegir les víctimes i quin paper juga la família i l'escola, Carlos Fuentes entrevista Alex Dencàs, director de l’Hospital de Dia de Trastorns de Conducta ITA ANGLI"; Carme Cabestany, secretària de l'Associació Nace (Associació No al Acoso Escolar); Enrique Espinosa, protagonista de l'anunci 'Soy Edu, feliz Navidad' que va patir assetjament; i Sergio Medialdea, protagonista de l'anunci 'Primo de Zumosol' que va patir assetjament.

El programa també emetrà un reportatge sobre una teràpia entre assetjadors i assetjats. Aquest sistema involucra a les dues parts i mira d’apropar les víctimes a entendre les conseqüències dels seus actes davant de persones afectades pel bullying.

Ficha técnica
Dirigido por
Josep Ramon Lluch
Idiomas
Catalán