Enlaces accesibilidad

Aquí parlem Logotipo de 'Aquí parlem' Todos los fuera de emisión en Canal 24H Web oficial

'Aquí parlem' és un programa informatiu d'anàlisi de l'activitat parlamentària a Catalunya. Lluís Falgàs entrevista els nostres diputats i debat amb analistes el més destacat de l'activitat política de la setmana.

 

Añadir a favoritos

El projecte de pressupostos 2009

06.11.2008

El programa d'informació parlamentària dirigit i presentat per Lluís Falgàs tractarà els temes comentats aquesta setmana en les jornades parlamentàries. Les primeres impressions dels grups parlamentaris envers el Projecte de Pressupostos per al 2009, l'augment de l'atur i la repercussió que pot tenir a Catalunya la victòria del candidat demòcrata a les eleccions nord-americanes, seran temes destacats del programa.

El tema central del programa "Aquí parlem" d'aquesta setmana és el Projecte de Pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2009. Els grups parlamentaris ja han començat a analitzar els pressupostos, que de moment són austers. Les primeres impressions deixen insatisfeta l'oposició que considera, que amb l'actual projecte, no hi haurà prou liquiditat per satisfer les necessitats de Catalunya, sobretot pel que fa als serveis socials.

El altres temes que tractarà el programa seran les mesures del govern per contrarestar l'augment de l'atur i les possibles repercussions