Enlaces accesibilidad

Aquí parlem Logotipo de 'Aquí parlem' Todos los fuera de emisión en Canal 24H Web oficial

'Aquí parlem' és un programa informatiu d'anàlisi de l'activitat parlamentària a Catalunya. Lluís Falgàs entrevista els nostres diputats i debat amb analistes el més destacat de l'activitat política de la setmana.

 

Añadir a favoritos

La llei de centres de culte

16.10.2008

El programa "Aquí parlem" d'informació parlamentària va tractar del projecte de llei de centres de culte. Ara a Catalunya ja hi conviuen 13 confessions religioses i el buit legal actual fa que cada Ajuntament adopti mesures diferents.

Les diferents actuacions de l'Administració pública davant el buit legal sobre permisos, edificació o emplaçaments de centres de culte ha provocat discussions i polèmiques en diferents àmbits. Ara ha arribat ja al Parlament el text que ha d'acabar amb el buit legal existent.

L'"Aquí parlem" d'aquesta setmana tractarà del projecte de llei sobre els centres de culte amb finalitats religioses a Catalunya. L'augment de població per la gran arribada d'immigrants, fa que al nostre país ja hi visquin persones de 13 religions diferents.

Al programa, el director i presentador Lluís Falgàs tindrà com a convidats dos diputats amb visions ben diferents: la diputada Àngels Olano, del PPC i el diputat Miquel Àngel Estradé, d'ERC.