Enlaces accesibilidad

Més que esport Logotipo de 'Més que esport' Todos los Dilluns a divendres de 19.30 a 20.00 hores. Dimarts a divendres de 01.00 a 01.30 hores en Ràdio 4

'Més que esport' vol ser una altra manera de gaudir de l'esport i ' als oients històries i fites esportives que habitualment no tenen cabuda en els programes o informatius d'actualitat esportiva. Per això el programa inclou entrevistes amb esportistes anònims que tenen una història humana al darrera; amb ex esportistes professionals per conèixer com és la seva vida desprès de l'esport així com un recorregut per la geografia catalana, els seus pobles i la seva gent, amb l'esport com a excusa, entre d'altres coses.

Síguenos en facebook.

Añadir a favoritos

Més que esport - 13 d'octubre 2015

13.10.2015

Al Més que esport d'avui parlem de bicicletades populars amb caràcter esportiu i solidari i dels efectes positius de l'anomenada "Biciteràpia". Ho fem amb Marcos Garcia, membre de l'Associació d'Amics de la bici i de l'Associació Catalana d'Atèxies hereditàries, malaltia que pateix i contra la que lluita, i amb Albert Font, de l'Associació "Area Adaptada" que promou el ciclisme i el submarinisme adaptat.