Enlaces accesibilidad

Feminismes a Ràdio 4 Logotipo de 'Feminismes a Ràdio 4' Todos los Divendres de 21.00 a 22.00 hores. Dilluns de 02.00 a 03.00 hores en Ràdio 4

Feminismes a Ràdio 4 és un espai de servei públic que dóna veu a persones, entitats i col·lectius que plantegen una visió crítica del patriarcat i lluiten contra les violències masclistes. Fa divulgació de la història del feminisme i dels feminismes, en plural, que avui plantegen diferents maneres d'abordar la desigualtat i la construcció social del gènere.

Añadir a favoritos

Què volen els homes que paguen pel sexe?

14.02.2020

Els homes que paguen per tenir sexe volen sexe o sexe i alguna cosa més? Descobrirem què busquen realment gràcies al testimoni d'unes quantes prostitutes que l'artista Núria Güell ha entrevistat al seu documental De putas, un ensayo sobre la masculinidad. Són professionals del sexe opinant públicament sobre els seus clients: veus poderoses, intel·ligents, entenimentades. La Núria els ha donat legitimitat intel·lectual fent-les participar en el seu treball. A la segona part del programa, el dibuixant Javirroyo ens parla del seu darrer còmic: Homo machus, de animales a hombres, en què pretén fer visible el masclisme que sovint ens passa desapercebut.