Enlaces accesibilidad

Feminismes a Ràdio 4 Logotipo de 'Feminismes a Ràdio 4' Todos los Divendres de 21.00 a 22.00 hores. Dilluns de 02.00 a 03.00 hores en Ràdio 4

Feminismes a Ràdio 4 és un espai de servei públic que dóna veu a persones, entitats i col·lectius que plantegen una visió crítica del patriarcat i lluiten contra les violències masclistes. Fa divulgació de la història del feminisme i dels feminismes, en plural, que avui plantegen diferents maneres d'abordar la desigualtat i la construcció social del gènere.

Añadir a favoritos

Feminismes a Ràdio 4 - Visc sola i no em sento sola

13.03.2020

Una dona 'sola' pot ser immensament feliç. Cal trencar amb la idea que sense parella no ens podem sentir realitzades. Encara és un estigma! Que ningú no ens digui mai més que se'ns passarà l'arròs o que som unes conques! Necessitem de la tribu, i el més important és cultivar una xarxa de relacions. Però no necessàriament viure aparellades. En parlarem amb la psicòloga Jenny Moix, l'empresària Núria Comella i les realitzadores Ariadna Relea i Mariona Guiu. Elles dues van rodar el documental Singled Out, en què miren d'esbrinar què significa avui dia estar soltera en un món concebut per estar en parella.  A la segona part del programa, una entrevista amb el periodista Gaspar Hernández, sobre el seu darrer llibre La llibertat interior.