Enlaces accesibilidad

Feminismes a Ràdio 4 Logotipo de 'Feminismes a Ràdio 4' Todos los Divendres de 21.00 a 22.00 hores. Dilluns de 02.00 a 03.00 hores en Ràdio 4

Feminismes a Ràdio 4 és un espai de servei públic que dóna veu a persones, entitats i col·lectius que plantegen una visió crítica del patriarcat i lluiten contra les violències masclistes. Fa divulgació de la història del feminisme i dels feminismes, en plural, que avui plantegen diferents maneres d'abordar la desigualtat i la construcció social del gènere.

Añadir a favoritos

La rEvolució de Lola Vendetta

22.11.2019

Analitzem, de la mà de la il·lustradora Raquel Riba Rossy, la rEvolució de la seva popular i provocadora alter ego, Lola Vendetta, plasmada en les tres novel·les gràfiques publicades fins al moment: Más vale Lola que mal acompañada', 'Què pacha mama' i 'Lola Vendetta y los hombres'. També, amb la directora de cinema Teona Strugar Mitevska descobrim el cas de la dona que va trencar les regles d'una tradició religiosa a Macedònia del Nord i que ha inspirat la seva pel·lícula 'Déu existeix, el seu nom és Petrunya' que s'estrenarà a la pantalla gran a Espanya el gener de 2020.