Enlaces accesibilidad

Feminismes a Ràdio 4 Logotipo de 'Feminismes a Ràdio 4' Todos los Divendres de 21.00 a 22.00 hores. Dilluns de 02.00 a 03.00 hores en Ràdio 4

Feminismes a Ràdio 4 és un espai de servei públic que dóna veu a persones, entitats i col·lectius que plantegen una visió crítica del patriarcat i lluiten contra les violències masclistes. Fa divulgació de la història del feminisme i dels feminismes, en plural, que avui plantegen diferents maneres d'abordar la desigualtat i la construcció social del gènere.

Añadir a favoritos

Els homes vulnerables són més atractius?

07.02.2020

L'home d'avui dia ja no cal que es mostri com un heroi invulnerable, a qui deure obediència. La majoria de dones apreciem aquell qui és capaç de mostrar els seus sentiments, dubtes i febleses. Vulnerabilitat ve del llatí "vulnus", que vol dir "ferida".Tots els éssers humans som vulnerables. Tanmateix, els valors de la cultura patriarcal havien imposat als homes amagar-se sota la cuirassa de l'autoritat i la fortalesa. Parlem d'aquest canvi de paradigma amb el psicoanalista Ramon Riera, que acaba de publicar "L'herència emocional", un llibre on analitza com es forgen els valors, com es transmeten i com canvien. A la segona part del programa entrevistem la cantant i compositora Anna Luna, una artista de veu magnífica i una dona empoderada que ens explica, entre altres, la seva experiència de part natural, que tan bé descriu en una versió de la cançó de jazz: Blue in Green. Sentirem aquesta i altres peces d'Anna Luna, la darrere d'elles enregistrada especialment per als oients del programa Feminismes a Ràdio 4.