Enlaces accesibilidad

El matí a Ràdio 4 Logotipo de 'El matí a Ràdio 4' Todos los Dilluns a divendres de 07.30 a 10.00 hores. Dimarts a divendres de 01.30 a 04.00 hores en Ràdio 4

Informar, contextualitzar l'actualitat i entretenir a través de propostes diverses són els objectius d'aquest programa. L'actualitat i l'anàlisi de la informació seran els protagonistes de la primera part d'un programa que evolucionarà cap a propostes d'entreteniment.

Añadir a favoritos

Ramon Castelló entrevista a Fernando Trías de Bes

10.07.2020

A l'entrevista d'actualitat Ramon Castelló entrevista a Fernando Trías de Bes, economista i autor del llibre 'La solución Nash': "No hem tingut una crisi econòmica, és una crisi sanitària, quan tinguem una vacuna, l'activitat econòmica tornarà d'aquí a un any o un any i mig".

També ha assenyalat que "França i Alemany són els que marquen el pas, són economies molt protectores i busquen que les ajudes alimentin els engranatges industrials i de serveis". L'economista també s'ha, mostrat escèptic amb les ajudes que s'han pres, pensant més en una reconversió industrial, "el resultat econòmic i en ocupació trigarem 10 anys a veure'l. Tothom està buscant un rèdit de les polítiques de rescat". França i Alemany són els que marquen el pas, són economies molt protectores i busquen que les ajudes alimentin els engranatges industrials i de serveis".