Enlaces accesibilidad

El matí a Ràdio 4 Logotipo de 'El matí a Ràdio 4' Todos los Dilluns a divendres de 07.30 a 10.00 hores. Dimarts a divendres de 01.30 a 04.00 hores en Ràdio 4

Informar, contextualitzar l'actualitat i entretenir a través de propostes diverses són els objectius d'aquest programa. L'actualitat i l'anàlisi de la informació seran els protagonistes de la primera part d'un programa que evolucionarà cap a propostes d'entreteniment.

Añadir a favoritos

Entrevista a Joan Ramon Laporte

07.04.2020

Entrevista a Joan Ramon Laporte, Catedràtic de Farmacologia de la UAB: "L'antiinflamatori preferit és l'Ibuprofè però cal tenir present que altera la nostra immunitat i pot "emmascarar una infecció”. Ho diu l'Agència Espanyola del Medicament a la seva web.

Si el virus entra a una residència on les persones ingressades prenen més medicació de la necessària, se'n infectaran més i són casos que hem d'atribuir a l’ús dels medicaments. S’ha d’acabar de fer medicina així.

Laporte ha fet una crida al Antoni Trilla i al Comitè científic de la pandèmia del #covid19 perquè es tinguin en compte aquests efectes de la excessiva medicalització dels pacients.