Econòmix   Econòmix - 12 de maig de 2017 12/05/2017 55:11

Avui a l'Econòmix, a l'espai d'actualitat, hem parlat del nou pla industrial per Espanya que ha estat reclamat pel Congrés dels diputats aquesta setmana i on la reducció dels costos energètics, la digitalització, la innovació, les infraestructures logístiques i de transport, la propietat intel·lectual i la diversificació de les fonts de finançament són elements clau per revitalitzar la indústria. Aquest assumpte l'hem comentat amb Mariano Domingo, economista i director general de la Unió Patronal Metal·lúrgica.

A continuació, a la tertúlia, hem tractat la segona oportunitat per a les empreses i autònoms que s'han vist obligats a tancar el seu negoci i com la nova directiva europea que està en plena fase de debat en el Parlament Europeu els pot ajudar. Hem apuntat la importància de passar a disposar d'una legislació proactiva en lloc de reactiva, d'activar alertes preventives i d'un canvi cultural. Per aquest temari hem comptat amb Joan Carles Codina, advocat i professor de dret de la Universitat Autònoma de Barcelona, i José María Torres, responsable de la Comissió de la Segona Oportunitat de la patronal PIMEC i president executiu del grup Numintec

A l'oferta laboral de l'Econòmix hem proposat deu posicions de mecànic per treballar en una empresa del sector de l'automoció amb un sou brut anual de 18.850€. Els oients interessats podeu enviar un mail a granollers@gigroup.com.

I a Món IMMOBILIARI, el CEO de Fhaus Carlos Infantes, ens ha explicat l'estat del mercat de la rehabilitació d'edificis i habitatges on la digitalització i el disseny vintage són les tendències més clares i ciutats com Madrid i Barcelona estan posicionades com les líders en la rehabilitació tot comptant amb inversionistes estrangers com també d'aquí casa nostra en format de fons d'inversió o family offices.

Econòmix
Más opciones