Després del col·lapse   Resum setmanal 30/04/2021 55:28

Final mes i final d'una nova setmana. Arribem a divendres i avui tenim el nostre Resum setmanal.

Començarem per reviure el programa dedicat a la nova llei de canvi climàtic, inèdita a Espanya. Descarbonització, reducció en l'emissió de gasos i ús d'energies renovables són només alguns dels punts que inclou. Aquesta llei està en línia amb el que el medi ambient necessita? Són els seus objectius poc ambiciosos? Fem tard a salvar el planeta?

Continuem amb l'emissió dedicada al 5G Aquesta nova tecnologia que ens promet poder consumir contingut per internet a velocitat mai abans vista és necessària? Quines aplicacions tindrà i quins canvis portarà a les nostres vides? Revisem mites i veritats i tots els rumors al voltant d'aquest canvi tecnològic que té tants adeptes com detractors.

Concloem el resum amb el millor del nostre programa dedicat a les comissions bancàries. Després que un informe reveli que els sis bancs més importants d'Espanya van tancar el 2020 amb pèrdues milionàries ens preguntem si el seu negoci és realment rendible. Els bancs guanyen diners amb les inversió que fan amb els diners dels seus clients o viuen de les comissions que cobren? Són aquestes justes o excessives?

Després del col·lapse
Más opciones