Després del col·lapse   A l'abril, vacunes mil 12/04/2021 55:20

Comencem una nova setmana després d’un cap de setmana de confinament comarcal i els indicadors de la pandèmia continuen pujant.

A dia d’avui hi ha un total de 515 pacients a les UCI’s a tot el territori, segons les dades de la Conselleria de Salut. Augmenta el nombre de contagis, la velocitat de transmissió de la malaltia i la taxa de risc de rebrot.

Continua el sainet d’AstraZeneca amb més intensitat que mai. La seva relació amb les trombosis i el ball de les edats en què es pot administrar aquesta vacuna, donen un missatge a la població d’inestabilitat que no convé a ningú.

Mentrestant, només queden 3 dies perquè arribin les vacunes de Janssen, i això permetria sobre el paper avançar massivament amb la campanya de vacunació.

Amb la participació de

  • Dr. Quique Bassat, epidemiòleg i pediatra d’ISGLOBAL Institut de Salut Global de Barcelona.
  • Vicente Rodríguez,  Investigador del CSIC a l'Institut d'Economia, Geografia i Demografia de el grup d'investigació d'envelliment.
  • Beatríz González López Valcárcel, Catedràtica de Mètodes Quantitatius en Economia i Gestió, Universitat de Les Palmes de Gran Canària.
  • Dr. Albert Altés, President de la Societat Catalana d'Hematologia i Hemoteràpia, de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya.

Després del col·lapse
Más opciones