Vespre a La 2 - 29/11/2016
Vespre a La 2  Vespre a La 2 - 29/11/2016

Els nous pressupostos del Govern preveuen una partida per a processos electorals i participatius que s'interpreta com el fons destinat al...

29/11/2016 00:26:31
Vespre a La 2 - 29/11/2016 Vespre a La 2 - 29/11/2016
Vespre a La 2 - 29/11/2016 00:26:31 29/11/2016
Sinopsis

Els nous pressupostos del Govern preveuen una partida per a processos electorals i participatius que s'interpreta com el fons destinat al referendum, sense anomenar-lo. Uns diners que si s'impugnessin podrien sortir del fons per a imprevistos.... I es que, la possible impugnació al Constitucional ha planat durant la presentació dels comptes al Parlament...De seguida desgranarem el sentit xifres i analitzarem les conseqüències polítiques des dels nostres faristols, avui amb Toni Aira, Jordi Mercader i Joaquim Coll.

El Vicepresident Junqueras ha lliurat la memoria USB a la presidenta del parlament amb els comptes per l'any que ve. Uns pressupostos que creixen un 3,6 respecte els anteriors... i que tenen dos eixos claus.

La mesa ha admés a tràmit el projecte de pressupostos tot i les advertències dels lletrats de la cambra , que han avisat que s'haurien de rebutjar si inclouen una partida vinculada al procés independentista. Junts pel Sí i Catalunya sí que es pot han votat a favor d'admetre'ls a tràmit. PSC i Ciutadans, en contra.

És un fragment de l'Espot de la campanya "CASA NOSTRA CASA VOSTRA. Engega avui amb la participació de centenars d'entitats, organitzacions socials i voluntaris per impulsar l'acollida de persones refugiades i exigir al govern espanyol i al Parlament que compleixin els compromisos que van adquirir.

I l'ajuntament de Barcelona vol acabar amb els sense sostre... amb un nou pla que preveu una inversió de 5 milions d'euros en noves places residencials i 10 milions en personal per detectar i prevenir aquestes situacions.

Barcelona tindrà una nova supercomputadora 12 vegades més potent. Es diu Marenostrum 4 i serà una realitat l'any que ve.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán