Vespre a La 2 - 27/02/2017
Vespre a La 2  Vespre a La 2 - 27/02/2017

Era la primera vegada que Francesc Homs s'enfrontava a les preguntes del fiscal i han saltat guspires...ha acabat intervenint el President del...

27/02/2017 00:33:41
Vespre a La 2 - 27/02/2017 Vespre a La 2 - 27/02/2017
Vespre a La 2 - 27/02/2017 00:33:41 27/02/2017
Sinopsis

Era la primera vegada que Francesc Homs s'enfrontava a les preguntes del fiscal i han saltat guspires...ha acabat intervenint el President del Tribunal... i el clima de tensió no ha anat a més. Segona part del judici pel 9N, aquesta vegada amb l'exconseller de presidencia assegut al Banc dels acusats del Suprem per la seva condició de diputat..... Com ja va fer Mas, Homs ha assumit la responsabilitat política, però ha rebutjat haver desobeït al tirar endavant el 9N.

Els procesos judicials contra l'independentisme avancen entre apel.lacions a la col.laboració institucional del rei Felip VI i de Carles Puigdemont... Un escenari que analitzarem des dels nostres faristols amb Esther Vivas, Astrid Barrio i Joan López Alegre.

Homs ha arribat al Suprem acompanyat de polítics indepeendentistes i respresentants de les entitats. Davant l'edifici del Tribunal s'hi podiem veure estlades i pancartes amb lemes com ara "Som un Estat" o "Votar és democràcia". Al capdavant, un Artur Mas que haurà de declarar com a testimoni davant del tribunal. L'expresident ha dit que el judici no té cap sentit i que va contra els valors democràtics.

Reacció també de Mariano Rajoy, que confia que el judici es desenvolupi amb normalitat i ha negat que una condemna a Homs pugui representar un risc per l'estat de Dret com va declarar l'exconseller.

Barcelona ja bull amb el Mobile World Congrès....Fins dijous, la capital catalana serà l'aparador mundial de les últimes novetats en tecnologia mòbil. Una edició que s'espera de rècord...Més de 100 mil visitants i un impacte econòmic previst de 465 milions d'euros. Un esdeveniment mundial que, com és lògic, revoluciona l'àrea metropolitana de Barcelona. Aquest any el congrès es centra més en els continguts que els terminals.

Els bons gestos no han evitat però que els discursos evidenciïn les discrepancies. polítuques.... Si anit , en el sopar inaugural, Felip Sisé va demanar col.laboració institucional.... avui el President català ho ha aprofitat per queixar-se, justament, de manca de col.laboració del govern central. En nom del govern, el ministre Alvaro Nadal li ha fet la rèplica.

Ficha técnica
Dirigido por
Carles Bassoles i Quim Guzmán
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán