Vespre a La 2 - 15/05/17
Vespre a La 2  Vespre a La 2 - 15/05/17

Els candidats han furgat més en les ferides que no pas en les propostes... L'abstenció a la investidura de Rajoy i la deriva ideològica del partit...

Disponible hasta 21-02-2222

15/05/2017 00:29:10
Vespre a La 2 - 15/05/17 Vespre a La 2 - 15/05/17
Vespre a La 2 - 15/05/17 00:29:10 15/05/2017

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis

Els candidats han furgat més en les ferides que no pas en les propostes... L'abstenció a la investidura de Rajoy i la deriva ideològica del partit han encès les intervencions. Però bona part del debat ha girat sobre la situació política a Catalunya....El desenllaç del combat serà diumenge, quan els militans triaran el proper secretari general...El resultat és incert...i el guanyador o guanyadora, haurà d'unir un partit que avui ha tornat a demostrar que està dividit... Qui guanya? Qui perd? I quines repercussions tindrà la votació de diumenge en l'escenari polític espanyol? Ho analitzarem desde els nostres faristols amb Esther Vivas, Toni Bolaño i Joan López Alegre.

tornen a apareixer fisures és entre els socis del Govern de Junts pel Sí.Aquesta vegada arran del fet que la Generalitat hagi evitat que el Consorci del Palau de la Música acusi a Convergència Democràtica pel Cas Palau, tot i que Millet i Montull van confessar el cobrament de comissions. A Esquerra estan molestos amb la decisió, que asseguren no s'ha debatut en cap reunió de govern. Mentrestant, el conseller de Cultura, del PDECAT, atribueix la decisió als serveis jurídics del govern i manté que quan hi hagi sentència, si cal revisar-ho, ho faran.

Pas decisiu perquè la renda garantida de ciutadania pugui ser una realitat al setembre. Després d'intenses negociacions aquest matí s'ha materialitzat l'acord entre la Generalitat i les entitats socials que treballen amb els més desfavorits.

Ara cal que el Parlament hi doni l'últim vist-i-plau, perquè es pugui tirar endavant abans que acabi l'estiu..Enguany serà una paga social de 564 euros per persona i la cobraran els 29.000 beneficiaris de la PIRMI i unes 7.000 famílies monoparentals, entre d'altres.

Tercer dilluns de vaga al metro de Barcelona. A primera hora del matí s'han fet regulacions de passatgers per prevenir aglomeracions a les andanes la Sagrera i Sagrada família. La propera tanda d'aturades serà de dos quarts de nou a dos quarts d'onze de la nit. Demà Treball ha convocat la direcció i els sindicats per intentar desbloquejar la negociació del conveni.

Ficha técnica
Dirigido por
Carles Bassoles i Quim Guzmán
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán