Vespre a La 2 - 26/09/16
Vespre a La 2  Vespre a La 2 - 26/09/16

Comencem el repàs de les noticies més destacades d'aquest Dilluns 26 de setembre...l'endemà d'una intensa jornada electoral.....i de seguida en...

27/09/2016 00:27:04
Vespre a La 2 - 26/09/16 Vespre a La 2 - 26/09/16
Vespre a La 2 - 26/09/16 00:27:04 27/09/2016
Sinopsis

Comencem el repàs de les noticies més destacades d'aquest Dilluns 26 de setembre...l'endemà d'una intensa jornada electoral.....i de seguida en destriarem les claus des dels nostres faristols d'analisi...avui amb Toni Bolaño, ESther Vivas i Joan López Alegre.

L'esquerda dins del partit socailista s'aguditza desprès dels mals resultats a Galicia i a Euskadi...i Pedro Sánchez continua estant a la corda fluixa. El lider socialista manté el pols als crítics i segueix endavant amb el seu full de ruta: Primàries el 23 d'octubre i Congrès a principis de desembre.

Els partits independentistes es mantenen a l'espera del que pugui passar el tauler espanyol. Tant el Partit Demòcrata com Esquerra Republicana insisteixen en que qualsevol intent de negociació per aconseguir els seus vots ha de passar per un referèndum.

A Catalunya les mirades estan posades en la qüestió de confiança a Puigdemont, que se celebararà dimecres i dijous al Parlament. Puigdemont la superarà sense gaires problemes, però el debat posarà de manifest les diferències que el full de ruta estaria provocant entre els socis de govern.

Alerta dels mossos d'esquadra sobre els anomenats segrestos virtuals.

En momés tres dies de la setmana passada han detectat 14 d'aquests segrestos falsos a Badalona.

Estabilitzat l'incendi de Collserola, a la zona de Sant Pere Màrtir, que des d'aquest migdia ha cremat unes 8 hectàrees. No ha calgut desallotjar cap domicili pròxim al foc però els Mossos d'Esquadra han evacuat, com a mesura preventiva, els usuaris del Club de Tennis Diagonal.

Ficha técnica
Dirigido por
Carles Bassoles i Quim Guzmán
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán