Vespre a La 2 - 13/02/17
Vespre a La 2  Vespre a La 2 - 13/02/17

Rajoy es declara preocupat per Catalunya i avisa que no només el sobiranisme sinó també el radicalisme de la CUP poden portar a un escenari...

13/02/2017 00:33:34
Vespre a La 2 - 13/02/17 Vespre a La 2 - 13/02/17
Vespre a La 2 - 13/02/17 00:33:34 13/02/2017
Sinopsis

Rajoy es declara preocupat per Catalunya i avisa que no només el sobiranisme sinó també el radicalisme de la CUP poden portar a un escenari perillòs... El President, després de reforçar el seu lideratge al partit aquest cap de setmana, ha defensat la seva recepta per a Catalunya. Diàleg sobre finançament, infrastructures o dependencia...però del referendum, ni parlar-ne. El govern català replica que seguirà exercint les seves competencies encara que l'Estat les suspengui...ho analitzarem des dels nostres faristols amb Esther Vivas, Astrid Barrio i Joan López Alegre.

La Fiscalia General de l'Estat ha denunciat els insults i l'assetjament, que diuen, va patir la fiscal de Barcelona, Ana Magaldi, a les portes del Palau de Justicia per part d'un grup de radicals. En un comunicat, es solidaritza amb els fiscals catalans i mostra preocupació pel intents, diu de pressionar a la justícia. Acusacions a les que el PP català dona suport, en canvi desde PDECAT les rebutgen i anuncien també una mobilització de suport a Francesc Homs quan sigui jutjat al Tribunal Suprem.

L'endemà de la contundent victoria de Pablo Iglesias a la Vistalegre II , Podem Catalunya celebra que els documents aprovats en l'assamblea blindin la seva autonomia. Un fet clau, diuen, per poder decidir la seva participació en el nou projecte polític que impulsen els comuns a Catalunya. Els seus socis d'Iniciativa, també celebren que Podemos hagi sortit enfortit del congrès, perquè això reforça la defensa del dret a decidir a Espanya.

La notícia econòmica de la tarda arriba ....dels tribunals, perquè l'Audiència Nacional ha ordenat investigar l'exgovernador del Banc d'Espanya, Miguel Ángel Fernández Ordóñez, per la seva implicació en el presumpte frau de la sortida a borsa de Bankia.

Els mossos han detingut a Santa Coloma de Gramenet un matrimoni de nacionalitat xinesa acusat de preparar aliments en condicions insalubres i sense cap control sanitari. Els aliments estaven caducats,i els posaven etiquetes falses amb dates de caducitat inventades per vendre'ls a particulars i a supermercats xinesos.

Ficha técnica
Dirigido por
Carles Bassoles i Quim Guzmán
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán