www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • Retrats d'economia social

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

Tinc una idea - Retrats d'economia social

08 nov. 2017

Aquesta setmana 'Tinc una idea' mostra diversos projectes i negocis que s'emmarquen en l'anomenada economia social i solidària: un negoci de mobles, una empresa de motlles i una fundació. A més, les expertes Brenda Chávez i Guernica Facundo parlen del futur d'aquest tipus d'economia.

D'iniciatives d'economia social i solidària n'hi ha en tots els sectors: des del comerç, la indústria, les telecomunicacions o els serveis. Algunes són més locals i d'altres s'estenen més enllà del lloc on van sorgir.

Veurem un negoci que produeix i dissenya mobles a partir de material reciclat per donar feina a persones amb discapacitat intel·lectual; una empresa que fabrica motlles per al sector de l'automoció i que està gestionada pels seus treballadors, i una fundació que ha creat una xarxa ciutadana de telecomunicacions d'accés a Internet

En última instància seran els consumidors els qui decantaran la balança entre l'economia convencional i l'economia social. Ells, ho diuen les expertes Brenda Chávez i Guernica Facundo al final del reportatge, decidiran el futur d'unes pràctiques que pretenen canviar el model socioeconòmic.

veure més sobre "Tinc una idea - Retrats d'economia social" veure menys sobre "Tinc una idea - Retrats d'economia social"
Clips

Els últims 914 programes de Tinc una idea

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos