www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
 • A la meva llista
 • Als meus favorits
 • Tòxics a la llar

 • Compartir en Facebook Facebook
 • Compartir en Twitter Twitter

Terra Verda - Tòxics a la llar

27 març 2010

Cada vegada són més les substàncies tòxiques que ens envolten tot contaminant l'entorn que habitem i posant en risc la nostra salut i la del medi ambient. Al nostre programa d'aquesta setmana descobrirem quins són els principals productes químics que utilitzem a casa, coneixerem l'opinió de investigadors, metges i malalts respecte a la seva perillositat i descobrirem quines són les alternatives naturals per viure sense tants tòxics a la llar.

veure més sobre "Terra Verda - Tòxics a la llar" veure menys sobre "Terra Verda - Tòxics a la llar"
Programes complets (28)

Els últims 34 programes de Terra Verda

 • Ver Miniaturas Veure Miniatures
 • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

Afegeix comentari ↓

 1. Est(h)er Sala i Miralles

  Impressionant, hi ha gent capaç de fer documentals parlant de coses tan greus com la SQM apuntant solucions, alternatives... al capdevall treient-hi ferro. En l'era de la televisió escombraries teniu mèrit. Felicitats!

  30 mar 10
 2. Terra Verda

  Moltes gràcies, missatges com aquests son els que ens encoratgen a seguir endavant i a intentar convèncer la gent per fer una vida mes sostenible.

  30 mar 10
 3. Yubarta

  Gracias al equipo de Terra Verda por este documental, donde imágenes y locución recogen con rigurosidad esta nube de productos sintéticos que nos intoxica; donde el aumentando de su uso y producción está haciendo que aumente de forma alarmante la incidencia de diversas enfermedades: cáncer, asma, alergias, diabetes, etc,. Además queda establecida con la Senbisibilidad Química Múltiple la relación de causa-efecto de estos tóxicos y la enfermedad. A destacar las alternativas saludables que se recogen en el reportaje, fáciles, económicas y respetuosas con el medio ambiente.

  29 mar 10