Sempre positius - 14/05/12
Sempre positius  Sempre positius - 14/05/12

Al Sempre Positius, ens visitarà Josep Alcalà, el president de la Unió Esportiva Rubí, entitat que milita a la Tercera Divisió de Futbol, que...

14/05/2012 00:31:42
Sempre positius - 14/05/12 Sempre positius - 14/05/12
Sempre positius - 14/05/12 00:31:42 14/05/2012
Sinopsis

Al Sempre Positius, ens visitarà Josep Alcalà, el president de la Unió Esportiva Rubí, entitat que milita a la Tercera Divisió de Futbol, que aquest any celebra el seu Centenari i que serà protagonista de la secció "Els Nostres Clubs".

Analitzarem el que ens hagi deixat un cap de setmana on el FC Barcelona pot celebrar dos títols, dissabte, el de la lliga ASOBAL d'Handbol si els homes de Pasqui guanyen l'Atlético de Madrid al Palau Blaugrana; I de l'equip de Bàsket, que diumenge podria proclamar-se campió d'Europa si arriba a la final de la Final 4 a Istambul.

Al bloc poliesportiu destacarem el derbi vallesà de la lliga de waterpolo que jugarán a la piscina de l'Àrea Olímpica el CN Terrassa i el CN Sabadell, així com la Copa del Rei d'Hoquei Herba que es juga a Pozuelo d'Alarcón, a Madrid, en la que podem tenir campió català i en la que l'Atlétic Terrassa busca el doblet després de guanyar la Lliga.

Tot això, a més de l'habitual repàs als equips catalans de Segona A, en un cap de setmana marcat pel final de Lliga a Primera amb partits intrascendents pel Barça al camp del Betis i de l'Espanyol a Cornellà-El Prat davant el Sevilla.

Ficha técnica
Dirigido por
Àngel Càrceles
Géneros
Deportes
Idiomas
Catalán