Olga Viza, Àngel Casas i Sergi Mas | Recordin
Recordin  Olga Viza, Àngel Casas i Sergi Mas

El dimecres, en el darrer capítol de 'Recording', en visita la periodista i presentadora de l'emblemàtic programa 'Estadio 2', Olga Viza. Ella és...

Disponible hasta 21-02-2222

17/07/2019 00:30:14
Olga Viza, Àngel Casas i Sergi Mas Olga Viza, Àngel Casas i Sergi Mas
Olga Viza, Àngel Casas i Sergi Mas 00:30:14 17/07/2019

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis

El dimecres, en el darrer capítol de 'Recording', en visita la periodista i presentadora de l'emblemàtic programa 'Estadio 2', Olga Viza. Ella és l'encarregada d'obrir el bloc dedicat a famosos esportistes com Michael Jordan, Ayrton Senna, Johan Cruyff o l'actual campió del món de MotoGP, Marc Márquez quan només tenia deu anys. En el mateix bloc també recordem figures rellevants com el cuiner Ferran Adrià o la model Judit Mascó.

Aquesta setmana, també comptem amb el periodista i presentador Sergi Mas,  amb qui farem un repàs dels programes de TVE a Catalunya dedicats a un dels arts més difícils, el de fer riure. Recuperem alguns de molt recents com el 'Programa inesperat' o d'altres clàssics com 'No te rías que es peor', 'Força Barça' o 'Tariro, tariro'.

Tanca el programa Àngel Casas, que una vegada més ens parla del seu tema favorit: la música. El periodista dona pas al bloc dedicat a cantants i músics que hem denominat "delicatessen" en el qual veurem en acció artistes com Nina Simone, B.B. King o Duke Ellington, entre d'altres.

En l'apartat dedicat a les interioritats de la televisió, parlem d'algunes àrees poc conegudes però bàsiques per mantenir la nostra activitat. Aquesta setmana descobrim la feina que fan els companys dels departaments d'informàtica, elèctrics i manteniment.  Per últim, també coneixem Miguel Àngel Martin, director de l'Institut de RTVE.

Idiomas
Catalán