Punts de Vista - Cesc Gay i el dramaturg Guillem Clua
Punts de vista  Cesc Gay i el dramaturg Guillem Clua

Punts de Vista - Cesc Gay i el dramaturg Guillem Clua

Disponible hasta 17-09-2115

30/10/2020 00:49:34
Recomendado para todos los públicos
Cesc Gay i el dramaturg Guillem Clua Cesc Gay i el dramaturg Guillem Clua
Cesc Gay i el dramaturg Guillem Clua 00:49:34 30/10/2020

Disponible hasta: 17-09-2115 15:15:00

Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

Aquesta setmana 'Punts de vista' se centrarà en l'espectacle 'Diversitat Flamenca' i la pel·lícula 'Sentimental', conversarà amb el dramaturga Guillem Clua, comptarà amb les seccions de sèries i d'arquitectura i parlarà amb els músics David de María i Daniel Ligorio.

Aquesta setmana a 'Punts de vista' parlarà de l'espectacle 'Diversitat Flamenca', i de 'Sentimental', l'adaptació cinematogràfica de l'obra 'Els veïns de dalt', de Cesc Gay.

Tània Sarrias conversarà amb el dramaturg Guillem Clua, que ha guanyat el Premi Nacional de Literatura Dramàtica per la seva obra en català 'Justícia'. També parlaran de la seva comèdia 'SMILEY Després de l'amor', acompanyat dels actors protagonistes Albert Triola i Ramon Pujol.

A la secció 'Sofà, manta i sèries', la crítica de televisió Paula Hergar recomanarà sèries de dones. El programa també comptarà amb la nostra col·laboradora Núria Moliner i la seva secció d'arquitectura, on donarà consells perquè les nostres cases siguin més sostenibles.

El cantant David de María explicarà com és el seu darrer treball discogràfic 'Capricornio'. I Tània Sarrias rebrà al plató un dels pianistes catalans amb més projecció internacional, Daniel Ligorio, que tocarà una peça del seu nou disc 'Embrujo en París'.

A més, 'Punts de vista' proposarà l'exposició 'Feminista havies de ser', el Museu Alien i la Fira de Teatre per a Joves.

Ficha técnica
Dirigido por
Montse Tejera i subdirecció: Juan Fermín Gómez
Géneros
Cultura
Idiomas
Catalán