Punts de Vista - Assumpta Serna, Toni Sevilla ,Lolita i Viggo Mortensen
Punts de vista  Punts de Vista - Assumpta Serna, Toni Sevilla ,Lolita i Viggo Mortensen

Punts de Vista - 02/10/2020

Disponible hasta 17-09-2115

02/10/2020 00:49:59
Recomendado para todos los públicos
Punts de Vista - Assumpta Serna, Toni Sevilla ,Lolita i Viggo Mortensen Punts de Vista - Assumpta Serna, Toni Sevilla ,Lolita i Viggo Mortensen
Punts de Vista - Assumpta Serna, Toni Sevilla ,Lolita i Viggo Mortensen 00:49:59 02/10/2020

Disponible hasta: 17-09-2115 15:15:00

Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

Aquesta setmana 'Punts de vista' torna al plató amb un fragment del musical 'La canción de Ipanema'Tània Sarrias parla amb dos dels seus protagonistes, Assumpta Serna i Toni Sevilla, i amb una convidada de luxe, Lolita, que aquests dies està de gira al Teatre Goya de Barcelona amb l'obra 'La fuerza del cariño'.

De cinema, parlarem amb Viggo Mortensen, des del Festival de Sant Sebastià, on acaba de rebre el Premi Donostia per la seva trajectòria, i amb la directora de cinema, Pilar Palomero, sobre la seva òpera prima 'Las niñas'. Un film que va guanyar la Bisnaga d'Or del Festival de Cinema de Màlaga i el premi Dunia Ayaso al Festival de San Sebastià.

La secció 'Punts de vista al món', descobrirà a Hong Yi, més coneguda com a 'Red' a les xarxes socials. Una artista que crea majestuoses obres d'art amb els materials més surrealistes que us pugueu imaginar: escuradents xinesos, llavors de gira-sol o bosses de té.

Aprofitant que arrenca la programació del Liceu, l'equip del programa s'ha colat als primers assajos per conèixer les novetats d'aquesta nova temporada. També parlarem de '37 Graus', un documental de Luís Gibert que explora com viuen les dones artistes independents a Barcelona.

A la secció de de crítica de cinema, la Desirée de Fez descobrirà totes les novetats del Festival de Sitges. I a l'estrena de la secció 'El club de lectura', l'Olga Ruiz recomanarà un llibre i convidarà els espectadors a compartir els seus llibres preferits a través de les xarxes del programa.

I per acabar, la sonoritat del jazz en directe, de la mà del trio que lidera la prestigiosa saxofonista Irene Reig.

Ficha técnica
Dirigido por
Montse Tejera i subdirecció: Juan Fermín Gómez
Géneros
Cultura
Idiomas
Catalán