Punts de vista - Ruth Lorenzo, Ramon Arcusa i Sílvia Abril
Punts de vista  Punts de vista - Ruth Lorenzo, Ramon Arcusa i Sílvia Abril

Punts de vista - Ruth Lorenzo, Ramon Arcusa i Sílvia Abril

Disponible hasta 17-09-2115

23/07/2020 00:22:27
Recomendado para todos los públicos
Punts de vista - Ruth Lorenzo, Ramon Arcusa i Sílvia Abril Punts de vista - Ruth Lorenzo, Ramon Arcusa i Sílvia Abril
Punts de vista - Ruth Lorenzo, Ramon Arcusa i Sílvia Abril 00:22:27 23/07/2020

Disponible hasta: 17-09-2115 15:15:00

Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

Celebrem el Dia del Llibre i la Rosa d'estiu. Els llibreters no han pogut sortir al carrer a última hora pels rebrots de la Covid però fem un homenatge a les llibreries i als Llibres perquè la gent s'animi a comprar-los i compartir el plaer de la lectura.
Els escriptors no podran signar els seus llibres, però alguns d'ells han volgut felicitar la diada des del nostre programa, com ara Reyes MonforteEspido Freire, Màxim Huerta, Xavier Bosch i Ildefonso Falcones.

Entrevistem a l'actriu Sílvia Abril, que acaba de publicar dos llibres infantils de primera lectura: Les Formiguets. També ens parlarà de l'estrena de les seves dues últimes pel·lícules.

Des de Miami, entrevistem a Ramon Arcusa, que ens parlarà del seu llibre "Soy un truhánsoy un señor (o casi) on explica anècdotes desconegudes dels inicis amb Duo Dnámico, del seu treball com a compositor per Julio Iglesias, etc.

I finalment, entrevistem a la cantant Ruth Lorenzo, que ens presenta el single "Miedo", que forma part del seu nou treball discogràfic Crisálida. A més de cantar-nos a capel.la un fragment de la cançó El ballarí i coreògraf Cesc Gelabert ballarà pel PDV per presentar-nos la col·lecció de llibres sobre dansa catalana que han fet l'Institut del Teatre, el Mercat de les Flors i l'editorial Comanegra. "Paragrafies"

Ens fem ressò també de l'estrena de la pel·lícula creada i dirigida per Beyoncé que estrena la setmana que ve: "The black is king"

Ficha técnica
Dirigido por
Montse Tejera i subdirecció: Juan Fermín Gómez
Géneros
Cultura
Idiomas
Catalán