Punts de vista | Propostes literàries per Sant Jordi - RTVE.es
Punts de vista  Propostes literàries per Sant Jordi

Vídeo del programa Punts de vista que recull diverses propostes literàries per Sant Jordi

Disponible hasta 21-02-2222

12/04/2019 00:24:01
Recomendado para todos los públicos
Propostes literàries per Sant Jordi Propostes literàries per Sant Jordi
Propostes literàries per Sant Jordi 00:24:01 12/04/2019

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

El programa Punts de vista es vesteix de Sant Jordi i ens proposa diverses entrevistes literàries. 

El programa comença amb una entrevista a l'escriptora i periodista Elisenda Roca i la cineasta Maria Ripoll. Parlem amb elles de 'Dues dones nues', un llibre que aplega vint-i-set relats propers, divertits i escrits amb sentiments, que estan protagonitzats per dones.

Continuem una proposta interessant: 'Els camins de la llum', de Coia Valls, que narra la història del creador del llenguatge Braile. En Salva Rich ha parlat amb ella a la Biblioteca de l'ONCE de Barcelona.

Dedicarem un reportatge al manga. Presentat amb èxit al Saló del còmic, 'Liquid Memories' és una mostra del talent de Fidel de Tovar i Daniel Bermúdez, dos autors que ja ens van agradar molt amb el seu anterior manga: 'Arashiyama'. Parlem amb ells al Maximum Escape, un escape room que simula el Londres de l'època de Sherlock Holmes.

Dediquem el darrer reportatge a la literatura infantil i juvenil, concretament als Premis Edebé de Literatura infantil 2019. Hem entrevistat a Elia Barceló i Marta Carranza, les dues guanyadores d'enguany, amb les obres 'El efecto Frankenstein' i 'Safari'.

Acabarem el programa amb un clip d'una de les pel·lícules literàries que es presentaran al Barcelona Film Festival: 'Edmon', una pel·lícula francesa que recrea la gestació de l'emblemàtica obra teatral 'Cyrano de Bergerac'.

Ficha técnica
Dirigido por
Montse Tejera i subdirecció: Juan Fermín Gómez
Géneros
Cultura
Idiomas
Catalán