Punts de vista - Joan Margarit, 'Beckett's ladies',  Adriana López Sanfeliu i La Folie
Punts de vista  Joan Margarit, 'Beckett's ladies', Adriana López Sanfeliu

Punts de vista - Joan Margarit, 'Beckett's ladies', Adriana López Sanfeliu i La Folie

Disponible hasta 21-02-2222

19/12/2019 00:51:18
Recomendado para todos los públicos
Joan Margarit, 'Beckett's ladies',  Adriana López Sanfeliu Joan Margarit, 'Beckett's ladies',  Adriana López Sanfeliu
Joan Margarit, 'Beckett's ladies', Adriana López Sanfeliu 00:51:18 19/12/2019

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

Aquesta setmana 'Punts de vista' compta amb el poeta Joan Margarit, el director i les protagonistes de 'Beckett's ladies' i la fotògrafa Adriana López Sanfeliu. A més, les actuacions de La Folie i d'un tango, la secció de cinema de Desirée de Fez i els millors reportatges culturals.

Tània Sarrias entrevista el darrer Premi Cervantes, el poeta Joan Margarit, per parlar del guardó, de la seva trajectòria i de la importància de la poesia.

'Punts de vista' també rep la visita al plató de Sergi Belbel, Míriam Iscla i Sílvia Bel, director i protagonistes, juntament amb la Rosa Renom, de 'Beckett's ladies'. Un muntatge que forma part del cicle que la sala Beckett dedica al dramaturg amb motiu del 30 aniversari de la seva mort. Serà un espectacle itinerant per dins el teatre.

Pel que fa a la fotografia, Tània Sarrias parla amb la fotògrafa Adriana López Sanfeliu per parlar del seu documental guanyador del festival In-edit: 'Silence sounds good', sobre el també fotògraf Elliott Erwitt, un dels més destacats del segle XX.

El programa també compta amb l'actuació del grup La Folie, que estrena nou disc, i amb la demostració d'un tango amb la veu de Fernando Ríos Palacios i el ball de Liliana i Santiago de l'escola de tango 'Una emoción'. Ens transportaran més enllà de l’Atlàntic amb tota la força i passió d’aquest ball.

La secció de cinema, amb la crítica Desirée de Fez, descobreix les darreres estrenes per les festes de Nadal, amb la nova versió de 'Mujercitas'

Per acabar, un reportatge sobre Nach, un dels cantants de rap més consolidats del país que ara presenta el llibre de poemes 'Silencios vivos'. A més, el Museu Marítim de Barcelona acull l’exposició 'Cants de sirena' sobre aquestes figures mítiques que han creat tanta literatura i tantes imatges.

Ficha técnica
Dirigido por
Montse Tejera i subdirecció: Juan Fermín Gómez
Géneros
Cultura
Idiomas
Catalán