Punts de vista a casa - Màxim Huerta i Pastora Soler
Punts de vista  Màxim Huerta i Pastora Soler

Punts de vista a casa - Màxim Huerta i Pastora Soler

Disponible hasta 21-02-2222

18/06/2020 00:26:51
Recomendado para todos los públicos
Màxim Huerta i Pastora Soler Màxim Huerta i Pastora Soler
Màxim Huerta i Pastora Soler 00:26:51 18/06/2020

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

'Punts de vista a casa' compta amb l'escriptor Màxim Huerta i la cantant Pastora Soler. A més, el curt del cineasta Wim Wenders i les campanyes "Mis libros en tu librería" i "Sense tècnics-tècniques no hi ha espectacle".

Aquesta setmana el programa comença amb dues entrevistes de Tània Sarrias. Primer, al periodista i escriptor Màxim Huerta, que ens parla del seu últim llibre 'Con el amor bastaba'. A continuació, Tània entrevista la cantant Pastora Soler, qui està de promoció amb el seu últim single presentat en el confinament. Pastora també participà en el primer videoclip 'Resistiré' que va sorgir des del confinament i que ja té més de 30 milions de visualitzacions.

Després, a la secció de cinema amb Desirée de Fez, el programa realitza un petit homenatge a l'actriu Rosa Maria Sardà. 'Punts de vista a casa' també fa aquesta setmana un homenatge als herois anònims d'aquesta pandèmia amb el videoclip 'Héroes', una adaptació de la mítica cançó de David Bowie que han fet diversos artistes.
A més, el programa uneix pintura i cinema amb el curt del cineasta Wim Wenders que s'inspira en les pintures d'Hopper. D'altra banda, 'Punts de vista a casa' parla sobre l'art dels tatuatges.

Per acabar, parlarem de la campanya "Mis libros en tu librería", promoguda per Beatriz Luengo i Elvira Sastre per ajudar les petites llibreries de barri i en la que hi han participat diversos escriptors i escriptores. A més, l'actor i director David Selvas dona veu també a la campanya "Sense tècnics-tècniques no hi ha espectacle".

Ficha técnica
Dirigido por
Montse Tejera i subdirecció: Juan Fermín Gómez
Géneros
Cultura
Idiomas
Catalán