Punts de vista a casa - Macaco i Elvira Lindo
Punts de vista  Macaco i Elvira Lindo

Punts de vista a casa - Macaco i Elvira Lindo

Disponible hasta 21-02-2222

10/09/2020 00:25:24
Recomendado para todos los públicos
Macaco i Elvira Lindo Macaco i Elvira Lindo
Macaco i Elvira Lindo 00:25:24 10/09/2020

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

'Punts de vista a casa' compta aquest dijous amb el cantant Macaco i l'escriptora i periodista Elvira Lindo. A més, també hi veurem la Fura dels Baus, les sales petites de teatre de Barcelona i un homenatge a Morricone.

Tània Sarrias entrevista aquesta setmana Macaco. El cantant ha compost la cançó 'Barcelona torna', amb la qual pretén animar tots els barcelonins a recuperar els moments perduts durant la pandèmia. La cançó, que convida a tornar a gaudir dels carrers de la ciutat, forma part d'una campanya de publicitat d'una cervesera catalana.

Sarrias també parla amb Elvira Lindo. L'escriptora i periodista ha publicat aquest any el seu últim llibre, 'A corazón abierto'. Es tracta d'una novel·la on la narradora parla de la relació apassionada i tempestuosa dels seus pares.

El programa inclou, a més, la secció de Judit Martin, on es parlarà d'una parella youtuber particular. Al 'Punts de vista a casa' d'aquesta setmana també s'emetrà un reportatge de La Fura dels Baus i el seu nou espectacle homenatge al personal sanitari. D'altra banda, un reportatge de l'artista plàstic Belin, considerat un dels més importants d'Europa.

A més, el programa fa un petit homenatge al compositor italià Morricone.

I per acabar, les sales petites de teatre de Barcelona s’uneixen per oferir diferents espectacles en el marc de Festival Grec.

Ficha técnica
Dirigido por
Montse Tejera i subdirecció: Juan Fermín Gómez
Géneros
Cultura
Idiomas
Catalán