Punts de vista a casa - Luz Casal i al grup de música Stay Homas
Punts de vista  Luz Casal i al grup de música Stay Homas

Punts de vista a casa - Luz Casal i al grup de música Stay Homas

Disponible hasta 21-02-2222

30/04/2020 00:29:53
Recomendado para todos los públicos
Luz Casal i al grup de música Stay Homas Luz Casal i al grup de música Stay Homas
Luz Casal i al grup de música Stay Homas 00:29:53 30/04/2020

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

Aquesta setmana, el programa 'Punts de vista' estrena el nou format 'Punts de vista a casa'. Davant de la situació excepcional provocada pel Covid-19, el programa cultural de La 2 torna per oferir als telespectadors els millors continguts culturals online, que no són a l'abast de moltes persones que no estan connectades.

'Punts de vista a casa' es transforma en un format de 25 minuts realitzat íntegrament des de casa, a través de videoconferències amb els diversos convidats. En aquest primer programa, comptarà amb una entrevista a la cantant Luz Casal i al grup de música Stay Homas, que han assolit més de 300.000 seguidors a Instagram a partir de les cançons que fan des de la terrassa de casa seva. El Klaus, el Guillem i el Rai interpretaran pel programa un d'aquests exitosos temes.

El programa també oferirà propostes de cinema i sèries i repassarà el D'A Film Festival Barcelona, que comença dijous de manera online. A més, l'autora Eva Baltasar, la més llegida aquest Sant Jordi, presentarà la seva última novel·la 'Boulder' i el director de cinema David Victori parlarà de la seva nova pel·lícula 'No matarás', que estrenarà a l'octubre amb Mario Casas com a protagonista.

I per acabar, la iniciativa de l'escriptora Elvira Sastre i de l'actriu Inma Cuesta, #PoesiaEnTuSofá que pretén fer més amè aquest confinament a ritme de vers. Cada setmana escoltarem un poema amb la veu de diferents actors i actrius.

Ficha técnica
Dirigido por
Montse Tejera i subdirecció: Juan Fermín Gómez
Géneros
Cultura
Idiomas
Catalán