Punts de vista a casa - Blas Cantó, els Pera, Bea Sarrias, Los Manolos i Miki Núñez
Punts de vista  Blas Cantó, els Pera, Bea Sarrias, Los Manolos i Miki Núñez

Punts de vista a casa - Blas Cantó, els Pera, Bea Sarrias, Los Manolos i Miki Núñez

Disponible hasta 21-02-2222

14/05/2020 00:25:48
Recomendado para todos los públicos
Blas Cantó, els Pera, Bea Sarrias, Los Manolos i Miki Núñez Blas Cantó, els Pera, Bea Sarrias, Los Manolos i Miki Núñez
Blas Cantó, els Pera, Bea Sarrias, Los Manolos i Miki Núñez 00:25:48 14/05/2020

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

Aquesta setmana, el programa 'Punts de vista a casa' compta amb el cantant Blas Cantó, els actors Joan i Roger Pera i la pintora Bea Sarrias. A més, la secció de la Judit Martín i les propostes solidàries de Los Manolos i Miki Núñez.

Tània Sarrias entrevistarà Blas Cantó, representant d'Espanya a Eurovisión, que dissabte participa en el programa especial 'Europe shine a light'. Juntament amb Cantó hi seran virtualment tots els representants del festival d'aquest any.

Tània Sarrias també parlarà amb els actors Joan i Roger Pera per conèixer com viuen el confinament i de la web sèrie que fan des que va començar, 'Els Pera confitats'. A més, el Roger Pera parlarà del seu llibre 'Èxit', que s'havia de presentar per Sant Jordi.

El programa també comptarà amb la secció de l'actriu Judit Martín, que descobrirà curiositats culturals d'internet i de les xarxes socials.

I per acabar, un reportatge amb la pintora Bea Sarrias i dues cançons solidàries: l'adaptació de 'Amigos para siempre' que han fet Los Manolos per homenatjar els sanitaris i 'Escriurem' de Miki Núñez que canta amb diferents artistes per recollir fons per la campanya #JoEmCorono.

Ficha técnica
Géneros
Cultura
Idiomas
Catalán