Punts de vista - Carme Riera, el Hop Festival, Pere Arquillué i la cantant Gisela
Punts de vista  Carme Riera, el Hop Festival, Pere Arquillué i Gisela

Punts de vista - Carme Riera, el Hop Festival, Pere Arquillué i la cantant Gisela

Disponible hasta 17-09-2115

12/12/2019 00:50:04
Recomendado para todos los públicos
Carme Riera, el Hop Festival, Pere Arquillué i Gisela Carme Riera, el Hop Festival, Pere Arquillué i Gisela
Carme Riera, el Hop Festival, Pere Arquillué i Gisela 00:50:04 12/12/2019

Disponible hasta: 17-09-2115 15:15:00

Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

'Punts de vista' compta amb l'escriptora Carme Riera, el director del Hop Festival Guille Vidal-Ribas i l'actor Pere Arquillué. A més, les actuacions de Diego Sinniger i Gisela, la secció de cinema de Desirée de Fez i un reportatge del Liceu.

Tània Sarrias entrevista Carme Riera, escriptora, catedràtica de literatura i membre de la Real Academia Española. L'escriptora celebra els 25 anys de la publicació de 'Dins el darrer blau', on parla de les darreres fogueres de la inquisició a Mallorca en les que es cremaven els jueus conversos.

'Punts de vista' també rep la visita al plató de Guille Vidal-Ribas, director del Hop Festival. Del 6 de novembre fins a finals d'any la dansa urbana inunda els espais més emblemàtics de Barcelona. El ballarí i coreògraf Diego Sinniger balla a plató amb una adaptació de l'espectacle 'Coma' que ha creat especialment pel programa.

Pel que fa al teatre, Tània Sarrias parla amb l'actor Pere Arquillué que està cada dia 3 hores a l'escenari del Romea, amb l'obra de teatre 'Jerusalem', amb un personatge molt potent que segur li portarà molts premis.

El programa també compta amb una entrevista i l'actuació de la Gisela, que torna a formar part de l'univers Disney amb 'Frozen 2'. Canta la cançó 'Mucho más allá' per un grup de nens que s'ha colat al plató per veure-la de ben a prop.

La secció de cinema, amb la crítica Desirée de Fez, descobreix les estrenes per les festes de Nadal. Destaca la pel·lícula 'Historia de un matrimonio', una de les cintes que ja s'apunta com guanyadora d'uns quants Óscar.

Per acabar, un reportatge d'òpera al Liceu en una ocasió única: dues òperes mítiques fusionades en una sola sessió, amb la veu del tenor Roberto Alagna.

Ficha técnica
Dirigido por
Montse Tejera i subdirecció: Juan Fermín Gómez
Géneros
Cultura
Idiomas
Catalán