Punts de vista - Blanca Suárez i Rosana
Punts de vista  Blanca Suárez i Rosana

Punts de vista - Blanca Suárez i Rosana

Disponible hasta 21-02-2222

03/09/2020 00:24:31
Recomendado para todos los públicos
Blanca Suárez i Rosana Blanca Suárez i Rosana
Blanca Suárez i Rosana 00:24:31 03/09/2020

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

'Punts de vista a casa' compta amb l'actriu Blanca Suárez i la cantautora Rosana. A més, la secció de sèries, el grup Kodala, l'òpera Carmen i el Brain Film Fest.

Aquesta setmana Tània Sarrias entrevista l'actriu Blanca Suárez, per parlar del final de la sèrie 'Las chicas del cable' i l'estrena properament de la seva nova pel·lícula 'El verano que vivimos'. L'actriu se sincera a 'Punts de vista' sobre com ha viscut tots aquests mesos el confinament.

Sarrias també parla amb la cantautora Rosana, a qui la pandèmia va enganxar a Colòmbia. Durant el confinament s'ha dedicat a promoure campanyes solidàries per recaptar fons per Creu Roja, amb diferents iniciatives a través de les xarxes i el seu tema 'Sin miedo', que canten diferents artistes.

El programa compta aquesta setmana amb un espai per grups que comencen de nou i que han creat les seves cançons durant el confinament. El sextet barceloní Kodala presenta el seu primer senzill 'Un nou món' que compta amb la col·laboració de Cesk Freixas.

A més, la secció de sèries amb Paula Hergar, que se centra en les sèries que acaben com 'El Ministerio del Tiempo' i diverses novetats.

I per acabar dues interessants propostes: l'emissió de l'òpera 'Carmen' a TVE, una bona oportunitat de gaudir d'aquest muntatge després que s'hagi cancel·lat el Liceu a la fresca, i el festival de cinema Brain Film Fest, que es farà a l'octubre al CCCB.

Ficha técnica
Dirigido por
Montse Tejera i subdirecció: Juan Fermín Gómez
Géneros
Cultura
Idiomas
Catalán